Buldan's

Buldan’s, kot tretja generacija družinskega podjetja, izvira iz majhnega anatolijskega mesta z imenom Buldan v Turčiji, kjer tkanje bombaža in svile sega v leto 2000 pred našim štetjem, v rimski dobi.

Iz tega razloga Buldan’s svoje vrednote zlasti  jemlje iz stoletnih izkušenj in ponosne tradicije tkanja, pri tem nosi v svojo zbirko kulturo iz preteklosti, ki se vsako leto obnavlja v skladu s svetovnimi trendi in najnovejšo tehnologijo. Blagovna znamka Buldans svojim uporabnikom ponuja široko paleto domačih tekstilnih izdelkov, primernih za spalnice, jedilnice, kopalnice in bivalne prostore za naraven življenjski slog, oblikovan na celosten način.

Buldan’s svoje izdelke razlikuje z uporabo naravnih vlaken, kot so bombaž, lan, volna, bambus, Modal® in Tencel®. Tkanine, izdelane iz visokokakovostnih mikanih in česanih prej na statvah najnovejšega modela dobby in jacquard, krojački mojstri skrbno razrežejo in šivajo s škarjami po posebnih postopkih, po predhodnem pranju in barvanju brez drobljenja vlaken v barvalnicah s certifikatom OEKO-TEX ali GOTs.

Buldan's

Ni produktov