Na zalogi
Šifra izdelka: 200014-1
Lonci in ponve

Silver 32cm Grill ponev z ročajem iz litega železa - rdeča

79,99 €

Silver Kitchen od leta 1958. proizvaja vrhunske kuhinjske posode iz litega železa. Vsi izdelki so enostavni za uporabo in enostavni za čiščenje, hkrati pa ponujajo raznolikost in lep dodatek vaši kuhinji.

S Silver Grill ponvijo lahko meso in zelenjavo pečete tudi v restavracijah. Hrana bo imela čudovit okus zunanjega žara z vso udobnostjo kuhanja v zaprtih prostorih.

Silver Grill ponev je primerna za pečenje zrezkov, rib, klobas, mediteranske zelenjave, piščanca na žaru itn.

Ponev je primerna  z vsemi vrstami virov toplote, razen za mikrovalovno pečico.

Nasvet: hiter preizkus, da preverite, ali je temperatura posode dovolj visoka in s tem  pripravljena za pečenje: na površino vrzite malo vode; če ostane v ponvi, ne da bi izhlapela, posoda  še ni dovolj vroča.

Uporaba posode v pečici do 2500C.

Prostornina: 2.61 litrov, 3.25kg.

Emajl: 4 plasti.

Pojasnilo: Površina, prekrita z emajlom, je najpomembnejši del pri nakupu izdelkov iz litega železa. Vsi izdelki, narejeni v podjetju Silver Kitchen, so prevlečeni s 4 plastmi prvovrstnega emajla – 2 znotraj in 2 zunaj. Osnovna surovina za izdelavo emajla je steklo.

Emajl se uporablja z namenom zagotavljanja zaščite pred korozijo, razpokami in bledenjem barve. Prav tako omogoča lažje čiščenje posode ter preprečuje absorpcijo vonjav in okusov na posodi. Temu optimalnemu postopku sledijo le vrhunske blagovne znamke.

Brezplačna dostava.

 

Navodilo za vzdrževanje posode:

Primerno za pranje v pomivalnem stroju, vendar je priporočljivo ročno čiščenje. Očistite takoj po uporabi, dokler je posoda še topla.

Posodo operite ročno z vročo vodo, malo soli in gobo. Takoj posušite s suho brisačo ali papirnato brisačo. Na koncu na brisačo nanesite majhno količino rastlinskega olja in  notranjost posode pobrišite z omenjeno namaščeno brisačo. 

 

 

Plačilo, dostava in vračila

Brezplačna dostava
Brezplačna dostava

pri nakupu nad 50€

Hitra dostava
Hitra dostava

v enem do dveh delovnih dneh.

Dostavo izvaja dostavna služba: GLS & Pošta Slovenije 

Nakup brez tveganja
Nakup brez tveganja

lahko stavimo, da vam bodo naši izdelki všeč, zato smo prepričani, da vam lahko  nudimo 30-dnevni rok za vračilo po dostavi izdelkov. Če ste po tem  še vedno nezadovoljni, lahko izdelke vrnete brezplačno in prejmete celotno povračilo. Brez vprašanj

 

 

 

Različni načini plačila
Različni načini plačila

izbirate lahko med naslednjimi načini plačila; plačilo po povzetju, plačilo po predračunu, plačilo s plačilno oz kreditno kartico in plačilom preko PayPal-a

Različni načini plačila

Podobni izdelki

Poglej več