Na zalogi
Šifra izdelka: 200011-1
Lonci in ponve

Silver pravokotni pekač iz litega železa - modra

84,99 €

Posodo lahko uporabite za peko in serviranje. Idealna za peko testenin, pečeno zelenjavo ali mariniranje hrane v hladilniku. Pripravna tudi za  postrežbo pri mizi, ki ne bo absorbirala zunanjih vonjav in arom.

Popolna ideja za darilo.

Z Silver posodami lahko varno kuhamo do 2500C.

Prostornina: 5 litrov.

Emajl: 4 plasti.

Pri pripravi jedi emajlirana površina karamelizira čebulo in s pokrovom na vrhu lahko namaka zelenjavo, kar se kaže v globini okusa. Dodajanje kančka vode je idealno tudi za kuhanje na pari. Hrana je videti lepo, če jo postrežemo v lončkih Silver za mizo.

Emajl se uporablja z namenom zagotavljanja zaščite pred korozijo, razpokami in bledenjem barve. Prav tako omogoča lažje čiščenje posode ter preprečuje absorpcijo vonjav in okusov na posodi. Temu optimalnemu postopku sledijo le vrhunske blagovne znamke.

 

Navodilo za vzdrževanje posode:

Primerno za pranje v pomivalnem stroju, vendar je priporočljivo ročno čiščenje. Očistite takoj po uporabi, dokler je posoda še topla.

Posodo operite ročno z vročo vodo, malo soli in gobo. Takoj posušite s suho brisačo ali papirnato brisačo. Na koncu na brisačo nanesite majhno količino rastlinskega olja in  notranjost posode pobrišite z omenjeno namaščeno brisačo. 

 

 

Plačilo, dostava in vračila

Brezplačna dostava
Brezplačna dostava

pri nakupu nad 50€

Hitra dostava
Hitra dostava

v enem do dveh delovnih dneh.

Dostavo izvaja dostavna služba: GLS & Pošta Slovenije 

Nakup brez tveganja
Nakup brez tveganja

lahko stavimo, da vam bodo naši izdelki všeč, zato smo prepričani, da vam lahko  nudimo 30-dnevni rok za vračilo po dostavi izdelkov. Če ste po tem  še vedno nezadovoljni, lahko izdelke vrnete brezplačno in prejmete celotno povračilo. Brez vprašanj

 

 

 

Različni načini plačila
Različni načini plačila

izbirate lahko med naslednjimi načini plačila; plačilo po povzetju, plačilo po predračunu, plačilo s plačilno oz kreditno kartico in plačilom preko PayPal-a

Različni načini plačila

Podobni izdelki

Poglej več