Na zalogi
Šifra izdelka: 200003-1
Lonci in ponve

Silver Cusinero 24cm posoda iz litega železa - črna

-50%
139,99 € 70,00 €

Silver Kitchen že od leta 1958 proizvaja vrhunske kuhinjske posode iz litega železa. Vsi izdelki so enostavni za uporabo, enostavni za čiščenje ter ponujajo raznolikost in lep dodatek vaši kuhinji. Njihovi lonci so trpežni za kisline, alkalije in madeže. Lito železo pomaga, da toplota popolnoma obkroža hrano, in s tem zagotovi enakomerno kuhanje, kuhano hrano pa ohranja toplo tudi, ko izključimo štedilnik.

Posode so primerne za vse vrste toplotnih virov, razen za mikrovalovno pečico.

Lonec Silver Kitchen je vsestranski in idealen za vse, za kuhanje hitrih 30-minutnih obrokov pa do počasi kuhanih obrokov. V njem lahko spečete celo kruh. Za kuhanje potrebujete le malo olja.

Pri pripravi jedi emajlirana površina karamelizira čebulo in s pokrovom na vrhu lahko namaka zelenjavo, kar se kaže v globini okusa. Dodajanje kančka vode je idealno tudi za kuhanje na pari. Hrana je videti lepo, če jo postrežemo v lončkih Silver Kitchen za mizo.

Posoda Silver Kitchen je prav tako popolna ideja za darilo.

S posodami Silver Kitchen lahko varno kuhamo do 250 °C.

Prostornina: 4 litre.

Emajl: 4 plasti 

Pojasnilo: Površina, prekrita z emajlom, je najpomembnejši del pri nakupu izdelkov iz litega železa. Vsi izdelki, narejeni v podjetju Silver Kitchen, so prevlečeni s 4 plastmi prvovrstnega emajla – 2 znotraj in 2 zunaj. Osnovna surovina za izdelavo emajla je steklo.

Pri pripravi jedi emajlirana površina karamelizira čebulo in s pokrovom na vrhu lahko namaka zelenjavo, kar se kaže v globini okusa. Dodajanje kančka vode je idealno tudi za kuhanje na pari. Hrana je videti lepo, če jo postrežemo v lončkih Silver za mizo.

Emajl se uporablja z namenom zagotavljanja zaščite pred korozijo, razpokami in bledenjem barve. Prav tako omogoča lažje čiščenje posode ter preprečuje absorpcijo vonjav in okusov na posodi. Temu optimalnemu postopku sledijo le vrhunske blagovne znamke.

Brezplačna dostava.

 

Navodilo za vzdrževanje posode:

Primerno za pranje v pomivalnem stroju, vendar je priporočljivo ročno čiščenje. Očistite takoj po uporabi, dokler je posoda še topla.

Posodo operite ročno z vročo vodo, malo soli in gobo. Takoj posušite s suho brisačo ali papirnato brisačo. Na koncu na brisačo nanesite majhno količino rastlinskega olja in  notranjost posode pobrišite z omenjeno namaščeno brisačo. 

 

 

Plačilo, dostava in vračila

Brezplačna dostava
Brezplačna dostava

pri nakupu nad 50€

Hitra dostava
Hitra dostava

v enem do dveh delovnih dneh.

Dostavo izvaja dostavna služba: GLS & Pošta Slovenije 

Nakup brez tveganja
Nakup brez tveganja

lahko stavimo, da vam bodo naši izdelki všeč, zato smo prepričani, da vam lahko  nudimo 30-dnevni rok za vračilo po dostavi izdelkov. Če ste po tem  še vedno nezadovoljni, lahko izdelke vrnete brezplačno in prejmete celotno povračilo. Brez vprašanj

 

 

 

Različni načini plačila
Različni načini plačila

izbirate lahko med naslednjimi načini plačila; plačilo po povzetju, plačilo po predračunu, plačilo s plačilno oz kreditno kartico in plačilom preko PayPal-a

Različni načini plačila

Podobni izdelki

Poglej več