Na zalogi
Šifra izdelka: 300025
Peshtamel

Buldan's Premium Bean Peshtamal - tobacco

34,99 €

Buldan’s, kot tretja generacija družinskega podjetja, izvira iz majhnega anatolijskega mesta z imenom Buldan v Turčiji, kjer tkanje bombaža in svile sega v leto 2000 pred našim štetjem, v rimski dobi.
Iz tega razloga Buldan’s svoje vrednote zlasti  jemlje iz stoletnih izkušenj in ponosne tradicije tkanja, pri tem nosi v svojo zbirko kulturo iz preteklosti, ki se vsako leto obnavlja v skladu s svetovnimi trendi in najnovejšo tehnologijo. Blagovna znamka Buldans svojim uporabnikom ponuja široko paleto domačih tekstilnih izdelkov, primernih za spalnice, jedilnice, kopalnice in bivalne prostore za naraven življenjski slog, oblikovan na celosten način.
Buldan’s svoje izdelke razlikuje z uporabo naravnih vlaken, kot so bombaž, lan, volna, bambus, Modal® in Tencel®. Tkanine, izdelane iz visokokakovostnih mikanih in česanih prej na statvah najnovejšega modela dobby in jacquard, krojački mojstri skrbno razrežejo in šivajo s škarjami po posebnih postopkih, po predhodnem pranju in barvanju brez drobljenja vlaken v barvalnicah s certifikatom OEKO-TEX ali GOTs.
 

Narejena iz 30% lana in 70% bombaža s certifikatom BCI®, je brisača vrhunski izdelek Buldana. Njihova večnamenska funkcionalnost in estetsko oblikovanje pomeni, da se te "brisače" lahko poleg kopalne brisače uporabljajo tudi kot odeja za na plažo, piknik, namizna prt, šal in celo otroška prevleka.

Dimenzije: 90 x 170 cm.

Vnaprej oprano za izjemno mehkobo.

Odpremljeno v trajnostni embalaži.

 

Navodilo za vzdrževanje:

Brisače so pralne v pralnem stroju, vendar le pri nizki temperaturi (300C). Nikoli ne uporabljajte belila ali mehčalca. Priporočamo, da jih po vsakem pranju posušite. Ker so narejene iz naravnih tkanin, se lahko nekoliko skrčijo. Z upoštevanjem teh navodil bodo vaše brisače postale močnejše in bodo trajale dlje. Vnaprej oprano za izjemno mehkobo.

 

Dodatne informacije:

BCI® certifikat

Bombaž z BCI certifikatom je proizveden v skladu z načeli omenjene organizacije. To je neprofitna organizacija, ki obstaja z namenom, da bi izboljšala globalno proizvodnjo bombaža. Pri tem pa poskušala izboljšat delovne pogoje za ljudi, ki ga proizvajajo, ohranjati čisto okolje, v katerem raste bombaž.

BCI sodeluje s partnerji po vsem svetu, kot so WWF, Solidaridad in Cotton Connect, z namenom, da bi usposobili kmete za bolj trajnostno proizvodnjo bombaža. Z nakupom tovrstnih bombažnih izdelkov podpirate usposabljanje  kmetov za učinkovito rabo vode, skrb za zdravje tal in naravnih habitatov, zmanjšanje uporabe najbolj škodljivih kemikalij ter uporabo načel poštenega in dostojnega dela.

 

 

Plačilo, dostava in vračila

Brezplačna dostava
Brezplačna dostava

pri nakupu nad 50€

Hitra dostava
Hitra dostava

v enem do dveh delovnih dneh.

Dostavo izvaja dostavna služba: GLS & Pošta Slovenije 

Nakup brez tveganja
Nakup brez tveganja

lahko stavimo, da vam bodo naši izdelki všeč, zato smo prepričani, da vam lahko  nudimo 30-dnevni rok za vračilo po dostavi izdelkov. Če ste po tem  še vedno nezadovoljni, lahko izdelke vrnete brezplačno in prejmete celotno povračilo. Brez vprašanj

 

 

 

Različni načini plačila
Različni načini plačila

izbirate lahko med naslednjimi načini plačila; plačilo po povzetju, plačilo po predračunu, plačilo s plačilno oz kreditno kartico in plačilom preko PayPal-a

Različni načini plačila

Podobni izdelki

Poglej več