Na zalogi
Šifra izdelka: 100017
Posteljnine

Heike Premium Egyptian Mako posteljnina - siva

-40%
69,99 € 41,99 €

Za izdelavo posteljnine Heike uporablja material Mako - ki je izključno narejen iz vrhunskega egipčanskega bombaža iz dolgih vlaken, pridelanega na območju reke Nil. Sestavljen je iz 100% bombaža z odličnimi lastnostmi, kot so nadzor vlage, koži prijazen in prijeten občutek. S druge strani pa ne nabira prahu v vlaknih in ga ne oddaja. Je tudi hipoalergen.

Odločilna razlika med običajnim satenom in Mako Satinom je v tem, da je Mako Satin bistveno bolj matast, ima čvrstejši in trajnejši občutek.

Komplet je sestavljen iz ene prevleke za odejo in ene prevleke za vzglavnik.

Mere:

Prevleka za odejo:140x200 cm.

Vzglavnik: 60x80 cm.

 

Navodilo za vzdrževanje:

Izdelek je mogoče prati v pralnem stroju (največ do 400C).

Perite z izdelki s podobnimi barvami.

 

Dodatne informacije:

Že več kot 50 let se podjetje HEIKE s svojimi izdelki osredotoča na dobro počutje vas in vaše družine. Izhodiščni material, ki ga uporablja je visokokakovosten bombaž z dolgimi vlakni. Kvaliteta naših rjuh je ena od najvišjih, kar se pokaže v tem, da se skoraj ne gubajo.

Izdelki podjetja Heike izpolnjujejo najvišje zahteve do najmanjših podrobnosti! Da bi zagotovili takšno kvaliteto se materiali, ki jih  uporabljajo, neprestano spremljajo od surovine do končnega izdelka in se proizvajajo na najsodobnejših proizvodnih strojih.

 

 

Plačilo, dostava in vračila

Brezplačna dostava
Brezplačna dostava

pri nakupu nad 50€

Hitra dostava
Hitra dostava

v enem do dveh delovnih dneh.

Dostavo izvaja dostavna služba: GLS & Pošta Slovenije 

Nakup brez tveganja
Nakup brez tveganja

lahko stavimo, da vam bodo naši izdelki všeč, zato smo prepričani, da vam lahko  nudimo 30-dnevni rok za vračilo po dostavi izdelkov. Če ste po tem  še vedno nezadovoljni, lahko izdelke vrnete brezplačno in prejmete celotno povračilo. Brez vprašanj

 

 

 

Različni načini plačila
Različni načini plačila

izbirate lahko med naslednjimi načini plačila; plačilo po povzetju, plačilo po predračunu, plačilo s plačilno oz kreditno kartico in plačilom preko PayPal-a

Različni načini plačila

Podobni izdelki

Poglej več