Na zalogi
Šifra izdelka: 300024
Vzglavniki

Buldan's vzglavnik, bambus/bombaž - antracit

29,99 €

Buldan’s kot družinsko podjetje tretje generacije izvira iz majhnega anatolskega mesta z imenom Buldan v Turčiji, kjer tkanje bombaža in svile sega v leto 2000 pred našim štetjem, v rimsko dobo.
Iz tega razloga Buldan’s svoje vrednote jemlje zlasti iz stoletnih izkušenj in ponosne tradicije tkanja, pri tem vnaša v svoj izbor kulturo iz preteklosti, ki se vsako leto obnavlja v skladu s svetovnimi trendi in najnovejšo tehnologijo. Blagovna znamka Buldan’s svojim uporabnikom ponuja široko paleto domačih tekstilnih izdelkov, primernih za spalnice, jedilnice, kopalnice in bivalne prostore, za naraven življenjski slog, oblikovan na celosten način.

 

Izdelano iz 75% bombaža in 25% bambusa. Tkanina je gladka, trdna, kar dokazuje obrtniško kakovost brez kompromisov.

Velikost: 45x45 cm.

Komplet vsebuje prevleko za vzglavnik in notranjo blazino.

Odpremljeno v trajnostni embalaži.

 

Navodilo za vzdrževanje:

Izdelek je mogoče prati v pralnem stroju (največ do 400C).

Perite z izdelki s podobnimi barvami.

 

Dodatne informacije:

Izdelek je certificiran s strani Oeko-Tex®, mednarodnega združenja, ki se osredotoča na varnost tekstila in trajnostno proizvodnjo. Oeko-Tex® so testi, ki se uporabljajo za ugotavljanje znanih škodljivih snovi in ​​kemikalij ter za kislost in obstojnost barv. Za pridobitev certifikata morajo vse komponente izdelka ustrezati strogim standardom Oeko-Tex®.

 

 

Plačilo, dostava in vračila

Brezplačna dostava
Brezplačna dostava

pri nakupu nad 50€

Hitra dostava
Hitra dostava

v enem do dveh delovnih dneh.

Dostavo izvaja dostavna služba: GLS & Pošta Slovenije 

Nakup brez tveganja
Nakup brez tveganja

lahko stavimo, da vam bodo naši izdelki všeč, zato smo prepričani, da vam lahko  nudimo 30-dnevni rok za vračilo po dostavi izdelkov. Če ste po tem  še vedno nezadovoljni, lahko izdelke vrnete brezplačno in prejmete celotno povračilo. Brez vprašanj

 

 

 

Različni načini plačila
Različni načini plačila

izbirate lahko med naslednjimi načini plačila; plačilo po povzetju, plačilo po predračunu, plačilo s plačilno oz kreditno kartico in plačilom preko PayPal-a

Različni načini plačila

Podobni izdelki

Poglej več