Na zalogi
Šifra izdelka: 300009
Vzglavniki

Buldans Pirene vzglavnik, Tencel/bombaž - bež

39,99 €

Buldan’s kot tretja generacija družinskega podjetja izvira iz majhnega anatolskega mesta z imenom Buldan v Turčiji, kjer tkanje bombaža in svile sega v leto 2000 pred našim štetjem, v rimsko dobo.

Iz tega razloga Buldan’s svoje vrednote jemlje zlasti iz stoletnih izkušenj in ponosne tradicije tkanja, pri tem vnaša v svoj izbor kulturo iz preteklosti, ki se vsako leto obnavlja v skladu s svetovnimi trendi in najnovejšo tehnologijo. Blagovna znamka Buldan's svojim uporabnikom ponuja široko paleto domačih tekstilnih izdelkov, primernih za spalnice, jedilnice, kopalnice in bivalne prostore, za naraven življenjski slog, oblikovan na celosten način.

 

Vrhunsko na  dotik. Izdelano iz lana (20%), Tencela (20%) in bombaža (60%). Udobno, zračno in prijetno. Komplet vsebuje prevleko za vzglavnik in notranjo blazino.

Velikost: 40x60 cm.

Komplet vsebuje prevleko za vzglavnik in notranjo blazino.

Odpremljeno v trajnostni embalaži.

 

Navodilo za vzdrževanje:

Izdelek je mogoče prati v pralnem stroju (največ do 40C).

Perite z izdelki s podobnimi barvami.

 

Dodatne informacije:

TENCEL™ - liocelična in modalna vlakna blagovne znamke TENCEL ™ so proizvedena z okoljsko odgovornimi postopki iz lesa iz naravnih surovin iz trajnostnih virov. TENCEL ™ vlakna najdemo v zbirkah številnih vodilnih modnih oblikovalcev in priznanih trgovcev na drobno.

Vlakna TENCEL ™ Lyocell, ki so znana po svojem naravnem udobju, so vsestranska in se lahko kombinirajo s široko paleto drugih tekstilnih vlaken, kot so bombaž, poliester, akril, volna in svila. Z namenom, da izboljšajo estetiko in funkcionalnost tkanin. Edinstvene fizikalne lastnosti vlaken TENCEL ™ Lyocell vodijo do njihove velike trdnosti, učinkovite absorpcije vlage in nežnosti do kože.

TENCEL ™ Modalna vlakna so znana po tem, da so izjemno mehka in prijetna za kožo. Z visoko prilagodljivostjo Vlakna TENCEL ™ Modal z svojo visoko prilagodljivotjo izboljšujejo tekstil z naravno mehko kakovostjo. Z neskončnimi možnostmi oblikovanja lahko TENCEL ™ Modal vlakna mešamo z drugimi vlakni in jih lahko obdelujemo z običajnimi stroji, kar bistveno izboljša mehkobo in udobje tkanin.

 

 

Plačilo, dostava in vračila

Brezplačna dostava
Brezplačna dostava

pri nakupu nad 50€

Hitra dostava
Hitra dostava

v enem do dveh delovnih dneh.

Dostavo izvaja dostavna služba: GLS & Pošta Slovenije 

Nakup brez tveganja
Nakup brez tveganja

lahko stavimo, da vam bodo naši izdelki všeč, zato smo prepričani, da vam lahko  nudimo 30-dnevni rok za vračilo po dostavi izdelkov. Če ste po tem  še vedno nezadovoljni, lahko izdelke vrnete brezplačno in prejmete celotno povračilo. Brez vprašanj

 

 

 

Različni načini plačila
Različni načini plačila

izbirate lahko med naslednjimi načini plačila; plačilo po povzetju, plačilo po predračunu, plačilo s plačilno oz kreditno kartico in plačilom preko PayPal-a

Različni načini plačila

Podobni izdelki

Poglej več