Na zalogi
Šifra izdelka: 500008
E-Cloth

E-Cloth Komplet krpe za čiščenje kuhinje

-15%
12,99 € 11,04 €

Britanska blagovna znamka. Skupaj z vodo odstranila 99.9% bakterij in klic brez kakršnih koli kemikalij!

Dvodelni E-Cloth Kitchen Cleaning Pack krpe brez težav poskrbijo, da vaša kuhinja izgleda kot nova, od pomivalnega korita do štedilnika, z vrhunskimi mikrovlakni, ki so primerna za vse površine. S čistilno krpo obrišite mastne madeže, drobtine in več kot 99,9% bakterij s pultov, aparatov, nerjavnega materiala in drugega. E-Cloth krpa vam bo pomagala preprečiti stik kemikalij z hrano, ki ostajajo na površinah obrisanih z navadnimi krpami.

Dimenzije: kuhinjska krpa 32cm x 32cm, krpa za steklo in poliranje 40cm x 50cm.

Navodila za nego:

Tedensko pranje v pralnem stroju do 90°C (vroče) z majhno količino detergenta. Ne uporabljajte mehčalca. 

Tako pogosto, kot želite: Za razkuževanje in razmaščevanje kuhajte samo v vodi. Če po nesreči uporabite mehčalec, ponovno operite z malo detergenta pri najvišji nastavljeni temperaturi. Predvidena uporaba  krpe za nerjaveče jeklo je 3 leta ali 300 pranj. (pri uporabi in negi, kot je priporočeno).

 

Več informacij:

Zakaj je E-Cloth boljša?

 

Kaj pravi stranka:

''Komplet za čiščenje kuhinje je odličen uvod v izdelke E-Cloth. Težja krpa se dobro obnese za čiščenje omaric, pultov, pomivalnih korit, pip, naprav itd. Pri tem uporabljamo samo vodo. Polirna krpa resnično poskrbi, da se vse zasija, brez madežev. Zelo mi je všeč dejstvo, da se lahko stvari očistijo brez kemikalij in odvrženih papirnatih brisač."

''Naj bo čiščenje lažje in bolj zdravo! Krpe so odlične - opravite  delo z vodo - BREZ kemikalij!''

Plačilo, dostava in vračila

Brezplačna dostava
Brezplačna dostava

pri nakupu nad 50€

Hitra dostava
Hitra dostava

v enem do dveh delovnih dneh.

Dostavo izvaja dostavna služba: GLS & Pošta Slovenije 

Nakup brez tveganja
Nakup brez tveganja

lahko stavimo, da vam bodo naši izdelki všeč, zato smo prepričani, da vam lahko  nudimo 30-dnevni rok za vračilo po dostavi izdelkov. Če ste po tem  še vedno nezadovoljni, lahko izdelke vrnete brezplačno in prejmete celotno povračilo. Brez vprašanj

 

 

 

Različni načini plačila
Različni načini plačila

izbirate lahko med naslednjimi načini plačila; plačilo po povzetju, plačilo po predračunu, plačilo s plačilno oz kreditno kartico in plačilom preko PayPal-a

Različni načini plačila

Podobni izdelki

Poglej več