O nas

galini-navdih za najboljše

 

Galini je mesto za visokokakovostne in najnovejše modele izdelkov za vse strastne ljubitelje brezčasnega sloga. Galini predstavlja izdelke, ki združujejo kakovost, moderen slog in izjemno funkcionalnost.

Galini temelji na sodobnem pristopu, ki združuje visoko kakovost z najnovejšo tehnologijo.

Vsi izdelki, vključeni v naš izbor, so okolju prijazni in so nosilci številnih certifikatov, med drugim certifikatov Organic 100 Cotton, Better Cotton Initiative, Organic Lan, Tencel, Modal, Organic Konoplja, Organic Bamboo, Organic Egyptian Cotton.

Sodelujemo z blagovnimi znamkami, ki temeljijo na inovacijah, so okolju prijazne, obenem pa vlagajo v kakovost, verjamejo v enakost in skrbijo za družbeno skladnost. Gre za znamke, ki so zasnovane tako, da navdušijo uporabnike in hkrati upoštevajo njihovo razmišljanje.

Ambio d.o.o. je uradni distributer za naslednje blagovne znamke na območju Republike Slovenije: E-Cloth, Starchild, Buldan's, Heike, SilverKitchen, Doksan. Zastopamo tudi vse zgoraj navedene blagovne znamke v/za HORECA (hotel, restavracija, kavarna). Za več informacij nam lahko pišete na mail: info@galini.si.

Naj vam predstavimo nekatere blagovne znamke, ki jih najdete v ponudbi Galini:

E-Cloth je britanska znana blagovna znamka, ki je nastala z uporabo izjemnega inženiringa. Kot rezultat tega, so nastali izdeliki, ki so zelo učinkoviti, okolju prijazni, in pri tem odstranijo 99 % bakterij z uporabo samo vode.

Buldan’s je družinsko podjetje tretje generacije, ki izvira iz majhnega anatolskega mesta z imenom Buldan v Turčiji. V Buldanu tkanje bombaža in svile sega v leto 2000 pred našim štetjem, v rimsko dobo. Buldan’s za svoje izdelke uporablja predvsem naravna vlakna, kot so bombaž, lan, volna, bambus, Modal® in Tencel®. Visokokakovostno prejo podjetje združuje z najnovejšo tehnologijo, Buldanova zgodba pa se prenaša iz tkanin iz preteklosti naprej v prihodnost. Vsi izdelki so ročno rezani in šivani, zato ponujajo naraven občutek v vsakem trenutku.

Heike je nemška blagovna znamka, ki že več kot 50 let ustvarja izdelke, ki zagotavljajo optimalno udobje spanja. Izdelki Heike so narejeni iz visokokakovostnega bombaža z dolgimi vlakni, ki so pod rednim nadzorom kakovosti. Celotna paleta izdelkov je nagrajena s priznanjem Oeko-Tex Standard 100-tekstil za nizko onesnaževanje okolja.

Silver Kitchen je začel proizvodnjo leta 1958 in predstavlja enega najnaprednejših proizvajalcev izdelkov iz litega železa. Vsi izdelki Silver Kitchen so narejeni v skladu s standardi kakovosti EU in standardom ISO 9001. Družinsko podjetje tretje generacije nenehno sledi tehnološkim in najnovejšim oblikovalskim inovacijam ter hkrati dviguje standarde v industriji. Leta 2012 je Silver Kitchen prejel nagrado »Superior Design Award 2012«.

Jumbo – vse se je začelo v majhnem ateljeju v Istanbulu leta 1947. Od takrat je edina strast Jumba ustvarjanje izdelkov, katerih zasnova bo trajala dolgo in prinašala srečo. Jumbo se je z leti osredotočal na inovativnost in ustvarjalnost. Z odlično izdelavo in več kot 120 industrijskimi vzorci, ki krasijo porcelan, jeklo, steklo in kamen, je po vsem svetu omenjeno podjetje prejemalo številne nagrade. Podpis Jumbo je mogoče najti na izdelkih, ki so jih predajali iz roda v rod, jih skrbno ohranjali in uporabljali ob posebnih priložnostih. Tisti, ki poznajo in cenijo kuhinjsko umetnost, ki želijo s svojimi odločitvami narediti spremembo in ki niso zadovoljni z manj kot najboljšim, lahko hitro prepoznajo kakovost izdelkov Jumbo.

Towel Selection – pri obravnavi različnih vrst materialov brisač je pomembno, da imate popolno izbiro. Naše anatolske bombažne brisače so mehke in vpojne ter vam pomagajo, da se počutite toplo. Enako lahko rečemo za svoj vrhunski izbor brisač iz egiptovskega bombaža, ki so razkošne hkrati pa zelo trpežne. Brisače iz organskega bombaža in bambusa dodajo dodatno teksturo in predstavljajo pametno izbiro za okoljsko ozaveščene.

Obljubljamo vam, da se boste zaljubili v kakovost in funkcionalnost izdelkov Galini in da bo vaša ljubezen trajala večno.

 #galinicollection

Za vse informacije: galinislovenia@gmail.com