Na zalogi
Šifra izdelka: 400006-0
Brisače

Elegantna brisača z lepo oblikovanimi obrobami set (2) (50x90cm)- svetlo roza

4,99 € - 9,99 €

Klasična 100% bombažna mehka, trpežna brisača v beli barvi. Preizkušeno po najvišjih standardih trajnosti, barve in zmogljivosti.

Dimenzije: 50 x 90 cm.

Teža: 550 g/m².

Material: 100% egejski bombaž s certifikatom Oeko-Tex® Standard 100.

Navodila za nego:

Pralno v pralnem stroju pri 400C. Uporaba preveč mehčalca za tkanine lahko zmanjša vpojnost brisač. Likanja ne priporočamo, saj lahko slednje tudi zmanjša vpojnost brisače. Sušite v sušilnem stroju pri nižji temperaturi. Brisača lahko med uporabo izgubi nekaj vlaken.

 

Dodatne informacije:

Ta izdelek je certificiran s strani Oeko-Tex®, mednarodnega združenja, ki se osredotoča na varnost tekstila in trajnostno proizvodnjo. Oeko-Tex® so testi, ki se uporabljajo za ugotavljanje znanih škodljivih snovi in ​​kemikalij ter za kislost in obstojnost barv. Za pridobitev certifikata morajo vse komponente izdelka ustrezati strogim standardom Oeko-Tex®.

 

 

Različne možnosti:

Plačilo, dostava in vračila

Brezplačna dostava
Brezplačna dostava

pri nakupu nad 50€

Hitra dostava
Hitra dostava

v enem do dveh delovnih dneh.

Dostavo izvaja dostavna služba: GLS & Pošta Slovenije 

Nakup brez tveganja
Nakup brez tveganja

lahko stavimo, da vam bodo naši izdelki všeč, zato smo prepričani, da vam lahko  nudimo 30-dnevni rok za vračilo po dostavi izdelkov. Če ste po tem  še vedno nezadovoljni, lahko izdelke vrnete brezplačno in prejmete celotno povračilo. Brez vprašanj

 

 

 

Različni načini plačila
Različni načini plačila

izbirate lahko med naslednjimi načini plačila; plačilo po povzetju, plačilo po predračunu, plačilo s plačilno oz kreditno kartico in plačilom preko PayPal-a

Različni načini plačila

Podobni izdelki

Poglej več