Na zalogi
Šifra izdelka: 300014
Kopalni plašči

Buldan's Bohem Unisex kopalni plašč - botanično zelena

89,99 €

Buldan’s, kot tretja generacija družinskega podjetja, izvira iz majhnega anatolijskega mesta z imenom Buldan v Turčiji, kjer tkanje bombaža in svile sega v leto 2000 pred našim štetjem, v rimski dobi.
Iz tega razloga Buldan’s svoje vrednote zlasti  jemlje iz stoletnih izkušenj in ponosne tradicije tkanja, pri tem nosi v svojo zbirko kulturo iz preteklosti, ki se vsako leto obnavlja v skladu s svetovnimi trendi in najnovejšo tehnologijo. Blagovna znamka Buldans svojim uporabnikom ponuja široko paleto domačih tekstilnih izdelkov, primernih za spalnice, jedilnice, kopalnice in bivalne prostore za naraven življenjski slog, oblikovan na celosten način.
 

Narejen iz 35% bambusa in 65% bombaža s certifikatom BCI®, kopalni plašč Bohem ponuja vrhunsko udobje. Lahko, mehko in razkošno. Oblačilo pobarvano z naravnimi barvami. 

Odpremljeno v trajnostni embalaži.

Dolžina:120-125cm.

 

Navodilo za vzdrževanje:

Izdelek je mogoče prati v pralnem stroju (največ do 40C). 

Perite z izdelki s podobnimi barvami.

 

Dodatne informacije:

BCI® certifikat

Bombaž z BCI certifikatom je proizveden v skladu z načeli omenjene organizacije. To je neprofitna organizacija, ki obstaja z namenom, da bi izboljšala globalno proizvodnjo bombaža. Pri tem pa poskušala izboljšat delovne pogoje za ljudi, ki ga proizvajajo, ohranjati čisto okolje, v katerem raste bombaž.

BCI sodeluje s partnerji po vsem svetu, kot so WWF, Solidaridad in Cotton Connect, z namenom, da bi usposobili kmete za bolj trajnostno proizvodnjo bombaža. Z nakupom tovrstnih bombažnih izdelkov podpirate usposabljanje  kmetov za učinkovito rabo vode, skrb za zdravje tal in naravnih habitatov, zmanjšanje uporabe najbolj škodljivih kemikalij ter uporabo načel poštenega in dostojnega dela.

 

 

Različne možnosti:

Plačilo, dostava in vračila

Brezplačna dostava
Brezplačna dostava

pri nakupu nad 50€

Hitra dostava
Hitra dostava

v enem do dveh delovnih dneh.

Dostavo izvaja dostavna služba: GLS & Pošta Slovenije 

Nakup brez tveganja
Nakup brez tveganja

lahko stavimo, da vam bodo naši izdelki všeč, zato smo prepričani, da vam lahko  nudimo 30-dnevni rok za vračilo po dostavi izdelkov. Če ste po tem  še vedno nezadovoljni, lahko izdelke vrnete brezplačno in prejmete celotno povračilo. Brez vprašanj

 

 

 

Različni načini plačila
Različni načini plačila

izbirate lahko med naslednjimi načini plačila; plačilo po povzetju, plačilo po predračunu, plačilo s plačilno oz kreditno kartico in plačilom preko PayPal-a

Različni načini plačila

Podobni izdelki

Poglej več