Na zalogi
Otroci

Čevlji Starchild - Princess Paws

54,99 €

Starchild Shoes

Vsi naši znani čevlji so z ljubeznijo ročno izdelani v naši tradicionalni britanski tovarni iz najboljšega italijanskega mehkega usnja. Usnje je obdelovano brez uporabe strupenih substanc, okolju prijazno in varno za otroke. Zagotavlja popolno udobje majhnim rastočim nogicam. Zgornji del iz naravnega mehkega usnja ima trpežen nedrseč podplat iz semiša in je odličen za poskakovanje, plazenje ter zgodnjo hojo vašega otroka.


Čevlji Starchild se prodajajo v vrhunskih veleblagovnicah, kot so Harrods v Londonu, Harvey Nichols in Selfridges. Prodajamo tudi v Tokiu, Parizu, Washingtonu in mnogih drugih mestih po vsem svetu.

Znan mini VIPs

Čevlji Starchild so krasili noge številnih mini VIP oseb, vključno s potomci Madonne, Liama ​​Gallagherja, Davida in Victorie Becham, Gwyneth Paltrow in mnogih drugih.

Mi oblikujemo
Smo član ACID združenja proti kopiranju v dizajnu, kar pomeni, da so vsi naši čevlji oblikovani in registrirani. Druga podjetja nas kopirajo, zato bodite pozorni na posnemovalce!

Kdo priporoča mehke čevlje?

American Podiatric Medical Association (odlomek iz članka z naslovom "Otroška stopala")

Začeti hoditi

Če otroku dovolite, da hodi bos ali nosi le nogavice, pomaga njegovemu stopalu, da normalno raste in razvije njegovo mišičje in moč ter prijemanje prstov. Seveda je pri sprehodih zunaj ali po neravnih površinah potrebno dojenčkove nogice zaščititi v lahki, prožni obutvi ​​iz naravnih materialov.

Naša zgodovina:

Janet, direktorica podjetja Starchild Shoes Ltd, je svojo kariero začela pred 20 leti v Londonu, kjer je delala z Vivienne Westwood, Helen Storey in Nickom Colemanom. "Vivienne je bila neverjetna in vzdušje v njenih oblikovalskih studiih je bilo napeto. Delo z njo pri slavnih kosih, kot sta 'Elevated Platforms' in čevelj 'Rocking Horse', mi je dalo širino znanja o industriji."

Janet je oblikovala čevlje za slavne osebe kot so Prince in Boy George.

"Leta 1998 so se moje prioritete spremenile in rodila sem otroka, zato sem naredila svoje prve otroške čevlje ... in nastali so Starchild Shoes."

Velikosti:

Small       10cm    17-18EU

Medium   12cm    19-20EU

Large      14cm      21-22EU

Opomba: Vsi čevlji Starchild so ročno izdelani v Angliji. Dostava čevljev traja do 15 dni.

Plačilo, dostava in vračila

Brezplačna dostava
Brezplačna dostava

pri nakupu nad 50€

Hitra dostava
Hitra dostava

v enem do dveh delovnih dneh.

Dostavo izvaja dostavna služba: GLS & Pošta Slovenije 

Nakup brez tveganja
Nakup brez tveganja

lahko stavimo, da vam bodo naši izdelki všeč, zato smo prepričani, da vam lahko  nudimo 30-dnevni rok za vračilo po dostavi izdelkov. Če ste po tem  še vedno nezadovoljni, lahko izdelke vrnete brezplačno in prejmete celotno povračilo. Brez vprašanj

 

 

 

Različni načini plačila
Različni načini plačila

izbirate lahko med naslednjimi načini plačila; plačilo po povzetju, plačilo po predračunu, plačilo s plačilno oz kreditno kartico in plačilom preko PayPal-a

Različni načini plačila

Podobni izdelki

Poglej več