Na zalogi
Šifra izdelka: 100005
Rjuhe

Heike Cotton Rich napenjalna rjuha - svetlo modra

34,99 €

KAKOVOST HEIKE:

Že več kot 50 let se podjetje HEIKE s svojimi izdelki osredotoča na dobro počutje vas in vaše družine. Izhodiščni material, ki ga uporablja je visokokakovosten bombaž z dolgimi vlakni. Kvaliteta naših rjuh je ena od najvišjih, kar se pokaže v tem, da se skoraj ne gubajo.

Izdelki podjetja Heike izpolnjujejo najvišje zahteve do najmanjših podrobnosti! Da bi zagotovili takšno kvaliteto se materiali, ki jih  uporabljajo, neprestano spremljajo od surovine do končnega izdelka in se proizvajajo na najsodobnejših proizvodnih strojih.

 

Mere:

Širina: (primerno) od 140cm do 190cm.

Dolžina: (primerno) od 160cm do 220cm.

Globina: 35cm.

Teža: 160 g/m².

Material: 100% egejski bombaž s certifikatom Oeko-Tex® Standard 100.  

 

Skrb za izdelke HEIKE:

Prosimo, da barvne rjuhe operete ločeno od belega perila. Priporočamo pranje intenzivno obarvanih rjuh vedno ločeno od drugega tekstila.

Sušite v sušilnem stroju pri nizkih temperaturah.

Priporočamo pranje pri 40°C, likanje pa pri najvišji temperaturi do 200°C.

 

Dodatne informacije:

Izdelek je certificiran s strani Oeko-Tex®, mednarodnega združenja, ki se osredotoča na varnost tekstila in trajnostno proizvodnjo. Oeko-Tex® so testi, ki se uporabljajo za ugotavljanje znanih škodljivih snovi in ​​kemikalij ter za kislost in obstojnost barv. Za pridobitev certifikata morajo vse komponente izdelka ustrezati strogim standardom Oeko-Tex®.

 

 

Plačilo, dostava in vračila

Brezplačna dostava
Brezplačna dostava

pri nakupu nad 50€

Hitra dostava
Hitra dostava

v enem do dveh delovnih dneh.

Dostavo izvaja dostavna služba: GLS & Pošta Slovenije 

Nakup brez tveganja
Nakup brez tveganja

lahko stavimo, da vam bodo naši izdelki všeč, zato smo prepričani, da vam lahko  nudimo 30-dnevni rok za vračilo po dostavi izdelkov. Če ste po tem  še vedno nezadovoljni, lahko izdelke vrnete brezplačno in prejmete celotno povračilo. Brez vprašanj

 

 

 

Različni načini plačila
Različni načini plačila

izbirate lahko med naslednjimi načini plačila; plačilo po povzetju, plačilo po predračunu, plačilo s plačilno oz kreditno kartico in plačilom preko PayPal-a

Različni načini plačila

Podobni izdelki

Poglej več