Zakaj je E-Cloth boljša?

Zakaj je E-Cloth boljša?

Zgodba o E-Cloth krpi za večkratno uporabo in brez kemikalij se je začela v Združenem Kraljestvu, pred več kot 20 leti z znanstvenikom Stevom Pearsonom. Steve se je združil z inženirjem in drugimi znanstveniki, ki so sodelovali z podjetji  Miele, Electrolux, Nef da bi ustvarili najboljšo možno čistilno krpo, ki lahko čisti brez uporabe strupenih kemikalij in z uporabo samo vode.

 

Zakaj je E-Cloth boljša?

E-Cloth krpa se od drugih krp iz mikrovlaken razlikuje po tem, da vsebuje milijone vlaken na cm2, medtem ko druge krpe imajo veliko manjšo količino omenjenih vlaken. Vsaka E-Cloth krpa gre skozi edinstveno proizvodno metodo, ki znatno poveča njeno učinkovitost.

Natančno izdelana vlakna E-Cloth imajo naravni pozitivni naboj. Umazanija na drugi strani je negativno nabita. Molekula vode je sestavljena iz dveh atomov vodika in enega atoma kisika, kar ji daje magnetne lastnosti. Ko na E-Cloth krpo dodate vodo, ta potegne umazanijo, jo ujame in odstrani s katere koli površine brez uporabe ene same kemikalije.

Preizkušeno učinkovito

Želite se počutiti dobro glede izdelkov, ki jih izberete za čiščenje vašega doma, in biti prepričani, da bodo opravili svoje delo.

E-Cloth krpa je skupaj z vodo odstranila 99% bakterij in klic brez kakršnih koli kemikalij. To je velika trditev. Da bi to dokazali, smo naročili neodvisnemu laboratoriju, mednarodno akreditirani skupini Silliker Group, da preizkusi učinkovitost čiščenja izdelkov E-Cloth in vode v primerjavi z običajnimi čistilnimi sredstvi v gospodinjstvu.

 

Zakaj uporabljati E-Cloth?

- Izboljšanje kakovosti zraka v vašem domu – zmanjšajte toksine v zraku/izpostavljenost kemikalijam;

- Omejitev izpostavljenosti družine, otrok, novorojenčkov, nosečnic in celo hišnih ljubljenčkov škodljivim čistilom;

- Priporočilo Allergy UK Institute in UK, Good Housekeeping Institute, American Pregnancy Association;

- Izdelke podpirajo Miele, Nef, Siemens, Smeg, Ideal;

- Želja po zmanjšanju količine odpadkov in nevarnih kemikalij;

- 15.000 ocen s 5 zvezdicami od 2018 do 2023 po vsem svetu;

- Prihranitev časa in denarja.

 

Če imate kakršna koli vprašanja, nam pišite na info@galini.si