Na zalogi
Šifra izdelka: 300019
Peshtamel

Buldan's Mykonos Peshtamal, lan/bombaž - vijolično siva

34,99 €

Buldan’s, kot tretja generacija družinskega podjetja, izvira iz majhnega anatolijskega mesta z imenom Buldan v Turčiji, kjer tkanje bombaža in svile sega v leto 2000 pred našim štetjem, v rimski dobi.
Iz tega razloga Buldan’s svoje vrednote zlasti  jemlje iz stoletnih izkušenj in ponosne tradicije tkanja, pri tem nosi v svojo zbirko kulturo iz preteklosti, ki se vsako leto obnavlja v skladu s svetovnimi trendi in najnovejšo tehnologijo. Blagovna znamka Buldans svojim uporabnikom ponuja široko paleto domačih tekstilnih izdelkov, primernih za spalnice, jedilnice, kopalnice in bivalne prostore za naraven življenjski slog, oblikovan na celosten način.

Kakovostne in zelo lahke so peskamal /brisače Mykonos narejene  iz 15% lana in 85% bombaža. Buldanove peštele se lahko uporabljajo več let. Njihova večnamenska funkcionalnost in estetsko oblikovanje pomeni, da se te" brisače "lahko uporabljajo tudi kot odeja za plažo, piknik, prt, šal in celo otroško prevleko poleg kopalne brisače. Predprano za izjemno mehkobo.

Dimenzije: 90 x 170 cm.

Vnaprej oprano za izjemno mehkobo.

Odpremljeno v trajnostni embalaži.

 

Navodilo za vzdrževanje:

Pralne so v pralnem stroju, vendar le pri 400C temperaturi. Nikoli ne uporabljajte belila ali mehčalca. Priporočamo, da jih po vsakem pranju posušite. Ker so narejene iz naravne tkanine, se lahko nekoliko skrčijo. Sledite tem navodilom, vaše brisače bodo postale močnejše in bodo trajale dlje.

 

Dodatne informacije:

Izdelek je certificiran s strani Oeko-Tex®, mednarodnega združenja, ki se osredotoča na varnost tekstila in trajnostno proizvodnjo. Oeko-Tex® so testi, ki se uporabljajo za ugotavljanje znanih škodljivih snovi in ​​kemikalij ter za kislost in obstojnost barv. Za pridobitev certifikata morajo vse komponente izdelka ustrezati strogim standardom Oeko-Tex®.

 

 

Plačilo, dostava in vračila

Brezplačna dostava
Brezplačna dostava

pri nakupu nad 50€

Hitra dostava
Hitra dostava

v enem do dveh delovnih dneh.

Dostavo izvaja dostavna služba: GLS & Pošta Slovenije 

Nakup brez tveganja
Nakup brez tveganja

lahko stavimo, da vam bodo naši izdelki všeč, zato smo prepričani, da vam lahko  nudimo 30-dnevni rok za vračilo po dostavi izdelkov. Če ste po tem  še vedno nezadovoljni, lahko izdelke vrnete brezplačno in prejmete celotno povračilo. Brez vprašanj

 

 

 

Različni načini plačila
Različni načini plačila

izbirate lahko med naslednjimi načini plačila; plačilo po povzetju, plačilo po predračunu, plačilo s plačilno oz kreditno kartico in plačilom preko PayPal-a

Različni načini plačila

Podobni izdelki

Poglej več