Smo malo drugačni od drugih :-)

Smo malo drugačni od drugih :-)

Prvo leto je bilo za nas razburljivo.

Z veseljem Vam povemo, da bomo še naprej  prodajali izdelke višje kakovosti z posebnim standardom storitev. Izbiramo znamke, ki uporabljajo znanost, inženiring in nenehno pregledujejo nove spremembe vedenja, da bi zmanjšali vpliv škodljivih snovi na naše zdravje in okolje.

S tem v vezi lahko vam predstavimo našo najnovejšo pridobitev v izboru Galini in sicer- znano britansko znamko E-Cloth.

E-Cloth je učinkovit program izdelkov z novim pristopom k čiščenju: čiščenje z vodo. E-Cloth krpa se od drugih krp iz mikrovlaken razlikuje po tem, da vsebuje milijone vlaken na cm2, medtem ko imajo druge krpe veliko manjšo količino omenjenih vlaken. Vsaka krpa E-Cloth gre skozi edinstveno proizvodno metodo, ki znatno poveča njeno učinkovitost. Pri testiranjih je E-Cloth krpa  skupaj z vodo odstranila 99,9 % bakterij in mikroorganizmov brez kakršnih koli kemikalij.

Kaj je pravzaprav problem uporabe kemikalij pri čiščenju? Na osnovi podatkov pridobljenih na Oddelku za klinične znanosti, Univerza v  Bergen (Norveška), ljudje, ki redno uporabljajo kemikalije za čiščenje poškodujejo svoja pljuča enako, kot če bi pokadili eno škatlico cigaret na dan. Pri tem so prizadeti tudi drugi člani gospodinjstva (partnerji, otroci, hišni ljubljenčki). K temu lahko prištejemo še naraščajoče stroške vseh tekočin, ki se uporabljajo pri čiščenju.

Vsi ostali izdelki v Galini izboru so vrhunske kakovosti in trajnostni, zasnovani z uporabo najnovejše tehnologije, ko gre za različne materiale in proizvodne procese, da bi porabili manj energije oziroma zmanjšali vpliv na okolje. Nekatere naše posteljnine so narejene iz materiala Tencel, ki ga je razvilo avstrijsko podjetje Lenzing z uporabo vlaken dreves evkaliptusa, ki hitro rastejo brez potrebe po namakanju, pesticidih, gnojilih ali genski manipulaciji. Pridelek vlaken na hektar je do 10-krat večji kot pri bombažu in zahteva do 20-krat manj vode.

Zelo se zavedamo trenutnega gospodarskega pritiska, ki ga čutimo vsi in zato smo trdo delali z 99% naših dobaviteljev, da bi ohranili enake cene v letu 2023.

Že od prvega dne je naš cilj slediti spremembam, ki se dogajajo, in uvajati izdelke in storitve, ki jih želijo videti naše stranke. Gre za gradnjo bolj trajnostne prihodnosti.

Smo malo drugačni od drugih maloprodajnih trgovin.

Uživajte in hvala za vso podporo.