Tencel Certifikat

Tencel Certifikat

TENCEL™ - liocelična in modalna vlakna blagovne znamke TENCEL ™ so proizvedena z okoljsko odgovornimi postopki iz lesa iz naravnih surovin iz trajnostnih virov. TENCEL ™ vlakna najdemo v zbirkah številnih vodilnih modnih oblikovalcev in priznanih trgovcev na drobno.

Vlakna TENCEL™ Lyocell, ki so znana po svojem naravnem udobju, so vsestranska in se lahko kombinirajo s široko paleto drugih tekstilnih vlaken, kot so bombaž, poliester, akril, volna in svila. Z namenom, da izboljšajo estetiko in funkcionalnost tkanin. Edinstvene fizikalne lastnosti vlaken TENCEL ™ Lyocell vodijo do njihove velike trdnosti, učinkovite absorpcije vlage in nežnosti do kože.

TENCEL™ Modalna vlakna so znana po tem, da so izjemno mehka in prijetna za kožo. Z visoko prilagodljivostjo Vlakna TENCEL™ Modal z svojo visoko prilagodljivotjo izboljšujejo tekstil z naravno mehko kakovostjo. Z neskončnimi možnostmi oblikovanja lahko TENCEL™ Modal vlakna mešamo z drugimi vlakni in jih lahko obdelujemo z običajnimi stroji, kar bistveno izboljša mehkobo in udobje tkanin.

 

Če imate kakršna koli vprašanja, nam pišite na info@galini.si